Om

Rune Smedstuen heter jeg, og er utdannet til en bachelor fra Universitet i Agder, med avgangsår 2008. Jeg har tidligere jobbet for en mindre bedrift i Kristiansand med IT-relaterte aktiviteter, men jobber nå i en større norsk etat med applikasjonsdrift. Bostedet er fortiden Drammen.

Jeg har en over snittet interesse for informasjonsteknologi, og benytter flere forskjellige plattformer både på jobb såvel som hjemme. Dette innebærer Sun Solaris, Windows XP, Windows 7 og forskjellige distribusjoner av Linux. Databaser og vevtjenere er også av interesse, og man liker tidvis å pusle med dette både på jobb og fritid.

Tidligere har jeg også drevet som discjockey over flere år, en lidenskap som fortsatt finnes i kroppen. I den forbindelse vil det også legges ut flere mikser på denne siden i tiden som kommer innenfor forskjellige elektroniske genre.

For tiden benyttes deler av tiden til dykking sammen med Drammen Sportsdykkere. Jeg er sertifisert med PADI Open Water, men siden de fleste i klubben innehar CMAS-sertifikat, blir nok neste steg CMAS**.